Skip to main content
Header Line
Header Line

[Today] Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 29th October 2020

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers

Get Flipkart Today Trivia Quiz Answers Daily | Today’s Answers Of Flipkart 29th October 2020 Quiz


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers, Flipkart Trivia Quiz Today, Flipkart Quiz Answers , Flipkart Daily Quiz Today Answers , Flipkart Today Trivia Quiz Answers , Flipkart Quiz Answers Today – Hi Guys, Hope You Are Enjoying Our Super Duper Tricks Of Free Recharge & PayTM Free Cash Tricks.

We are very punctual to update Amazon Quiz Answers Today for you guys. Many of users are earning amazon pay and big prizes by getting answer first on net from here. Amazon was the only one till now who cares about their regular users by providing daily quizzes. But from last some Day Flipkart is also here to compete with Amazon Quiz Answers Daily.

Flipkart has started Flipkart Daily Trivia Quiz and Flipkart Kya Bolti Public Quiz for their users to attract and to bring good traffic at morning and late night. Here we started to Give Flipkart Daily Trivia Quiz Answers for you guys so you can get all the correct answer here and you will get a chance to win some prizes.

Flipkart is best for giving some deals and flipkart vouchers, Flipkart Coins and Flipkart Gems to their users. So here We are giving it a try that you guys can give the correct answers and correct time and we wish you all the best to earn Free Flipkart Vouchers by Providing Correct Flipkart Daily Trivia Quiz Answers.


Flipkart Trivia Quiz Today’s Time & Prize Details :

  • Flipkart Today’s Trivia Quiz – Sports & More
  • Today’s Prize – Flipkart Gift Vouchers, Gems and More
  • Time – 12 AM 29th October 2020
  • Flipkart Daily Trivia Quiz Winners – 40,000+

How To Play Flipkart Daily Trivia Quiz? :

1. This is Flipkart App Only Contest – So You have to Download The Flipkart App First From Google Play Store.

2. You just need to keep updated your installed Flipkart App.

3. Just Open The Flipkart App & Login into Your Account.

4. Go to Dashboard and Tap on Flipkart Games Option.

How To Play Flipkart Daily Trivia Quiz

5. Now Tap On Flipkart Daily Trivia Quiz Banner.

How To Play Flipkart Daily Trivia Quiz

6. Automatically all Flipkart Daily Trivia Quiz Questions will be there on Time and you just need to give correct answers.

7. I tried to give all the correct answers below this so you can win some prize.

How To Play Flipkart Daily Trivia Quiz

8. You guys can check our your Prizes from Claim Your Reward Option.


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 29th October 2020

1) With 4 centuries, who has scored the most centuries in a single IPL season?

Answer: Virat Kohli

2) Which team made the biggest buy of the 2020 IPL auction, Pat Cummins?

Answer: Kolkata Knight Riders

3) Only one Indian took a hattrick in last year’s IPL. Who?

Answer: Shreyas Gopal

4) Who is the oldest player to win the Purple Cap at the age of 40?

Answer: Imran Tahir

5) In 2017, both the Orange Cap and Purple Cap were won by the players of which team?

Answer: Sunrisers Hyderabad

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 28th October 2020

1) This player served as the icon player of which IPL team in 2008?

Answer: Royal challengers Bangalore

2) With 36 runs who holds the record of hitting most runs in an over of ipl?

Answer: Chris Gayle

3) Ali khan from usa was brought as replacement of this player, identify him?

Answer: Harry gurney

4) In case of a tie the bowler with better_ would hold the purple cap?

Answer: Economy rate

5) In which ground kolkata knight riders played their two home games?

Answer: Ranchi

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 27th October 2020

1) In which year was the Delhi Daredevils renamed as the Delhi Capitals?

Answer: 2019

2) Who among these has not captained an IPL team in more than 100 matches?

Answer: Virender Sehwag

3) Against which team was the lowest total of the IPL (49 runs) made by the RCB in 2017?

Answer: Kolkata knight riders

4) Identify the only player to be a part of the 1st and the 500th IPL match.

Answer: Zaheer Khan

5) Who is the only Indian to score a century in the IPL under 40 balls?

Answer: Yusuf Pathan

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 26th October 2020

1) Which of these states has an IPL team never represented?

Answer: Assam

2) Who was the costliest player in the first-ever auction of IPL?

Answer: MS Dhoni

3) Which of these IPL team players has hit a century in a match?

Answer: Rising Pune Super Giants

4) In which city was the first-ever IPL match hosted?

Answer: Bengaluru

5) Who captained the KXIP in their only IPL final appearance?

Answer: George bailey

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 25th October 2020

1) Who holds the record for most dismissal as a wicketkeeper in IPL?

Answer: Ms. Dhoni

2) Who was the most expensive foreign player in the first IPL auction?

Answer: Andrew Symonds

3) In which IPL venue Indian cricketers l scored the highest individual score of 132*?

Answer: Dubai

4) Identify this bowler who takes most wickets for Rajasthan Royals?

Answer: Siddharth Trivedi

5) Who among these took the most wickets in the first-ever IPL match in 2008?

Answer: Ajit Agarkar

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 24th October 2020

1) Former Australian batsman Simon Katich is currently the coach of which IPL team?

Answer: Royal Challengers Banglore

2) Which of these is a stadium in South Africa that has hosted an IPL match?

Answer: Buffalo Park

3) Who among these was not one of the ’icon players in the inaugural season of IPL?

Answer: MS Dhoni

4) Which of these teams was a part of the first ever-tied IPL match?

Answer: Rajasthan Royals

5) Who scored the most runs (158) in the first ever match of the IPL?

Answer: Brendon McCullum

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 23rd October 2020

1. Which team playing in IPL 2020 has never made to IPL finals?

Ans: Delhi capitals

2. Which of these Indian cities has hosted the most number of IPL matches?

Answer: Bengaluru

3. What is the maximum number of players allowed in an IPL squad in this season?

Answer: 24

4. Which of these cities is the only team to win an IPL final on their home ground?

Answer: Chennai super kings

5. Who is the only Australian to win player of the series twice in IPL?

Answer: Shane Watson

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 22nd October 2020

1) Which team has played in the most IPL finals after Chennai Super Kings?

Answer: Mumbai Indians

2) Which of these cities has never hosted an IPL final?

Answer: Delhi

3) Identify this player who was the first English player to be bought in the IPL?

Answer: Dimitri Mascarenhas

4) Who was the most expensive Indian player atthe IPL 2015 auction?

Answer: Yuvraj Singh

5) Which of these West Indies players has won the Player of the series in the IPL more than once?

Answer: Sunil Narine


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 21st October 2020

1) This is the IPL journey of which of these players – KKR to RCB to KXIP?

Answer: Chris Gayle

2) Which of these teams has this player not played for?

Answer: Rising Pune Supergiants

3) Which Indian all-rounder was the most expensive pick of the IPL 2016 auction?

Answer: Pawan Negi

4) Which South African city has hosted an IPL final?

Answer: Johannesburg

5) Which IPL team has won a match by 10 wickets the most number of times?

Answer: RCB


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 20th October 2020

1.which of these actors was the brand ambassador of delhi daredevils in 2008

Ans:-akshay kumar

2.top 2 highest partnerships by runs in ipl have both involved virat kolhi and

Ans:-ab de villiers

3.which team holds the record for the longest winning streak by an ipl team

Ans:-kolkata knight riders

4.identify the umpire who has officiated the most matches in the ipl

Ans:-sundharam ravi

5.who among these holds the record of the best bowling figures in a ipl match

Ans:-alzarri joseph


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 19th October 2020

1) Who likes to #MovelnStyle with Skybags?

Ans : Varun Dhawan

2) 2 States or all the States, she is the Caprese girl..

Ans : Alia Bhatt

3) Who is the captain of an IPL team & an ambassador of Aristocrat Bags?

Ans : Rohit Sharma

4) Which is of these is a type of women’s bag?

Ans : All of the above

5) Which Celeb couple is saying “Hello Holidays” With VIP Bags?

Ans :Kareena & Saif Ali Khan

6) What type of Luggage and Bags are available under brand Skybags

Ans : All the Above

7) In which all colors Aristocrat Photon Hard Luggage is available in Flipkart?

Ans : All the Above


1) Who all are a part of the PUMA athlete roster?

Answer: All of the Above

2) Which Indian Olympian was signed as a PUMA ambassador in 2019?

Answer: Mary Kom

3) Which of these Indian Captains was also Puma India’s Brand Ambassador?

Answer: Saurav Ganguly

4) Who became the first Indian to reach 50 million Instagram followers?

Answer: Virat Kohli

5) Usain Bolt holds the men’s world record for 100 m dash at X seconds. What is X?

Answer: 9.58

6) X is the goalkeeper of the Indian Football team and is a PUMA athlete. Who is X?

Answer: Gurpreet Singh Sandhu


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 17th October 2020

  1. What is Colgate visible white?

Answer: Teeth Whitening Toothpaste

2. What is the ultimate beauty essential for the date night?

Answer: Your dazzling white smile

3. Which of the following is true for Colgate Visible White?

Answer: All of the above

4. What goes with your favorite shade of lipstick?

Answer: Your dazzing white smile

5. What are the contents of Colgate Visible White (CVW) Big Billion Days Specials launch?

Answer: Both A&B

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 16th October 2020

1) What are the coolest audiophiles on the face of earth called?

Ans: Boatheads

2) Who is not a Boatheads?

Ans: Ranveer Singh

3) How many boAt heads are there?

Ans: 2 MILLION

4) Where would you find all boAtheads on Instagram?

Ans: Boat.Nirvana

5) Who is the most recent star to be added as a Boatheads?

Ans: All of the Above

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 15th October 2020

1) What is the benefit of Garnier serum sheet masks?

Ans: Facial-like glow

2) How long should you keep a serum sheet mask on for?

Ans: 15 minutes

3) Which of the following masks will help detox your skin?

Ans: Charcoal

4) What should you do after taking off the sheet mask?

Ans: Massage Excess Serum into your Skin

5) How many sheet mask variants does Garnier have?

Ans: 4


Final Words :

So, This is The Regularly Updated Post & I Will Try To Include All Question & Answers Of Flipkart Daily Trivia Quiz Time Here. You Should Bookmark This Page as You Will get All Correct Answers Of Flipkart Daily Trivia Quiz Time Within 5 Seconds.


Tags : Flipkart Daily Trivia Quiz Answers, Flipkart Trivia Quiz Today, Flipkart Quiz Answers , Flipkart Daily Quiz Today Answers , Flipkart Today Trivia Quiz Answers , Flipkart Quiz Answers Today

Post a comment

0 Comments

KShare - Shayari Quotes Wishes SMS KShare™ - Shayari Quote Wishes SMS
Team of KJMENIYA
x