Skip to main content
Header Line
Header Line

Amazon G-Shock Quiz – Answer & Win Casio G-Shock Watch

Amazon G-Shock Watch Quiz Answers

Amazon G-Shock Watch Quiz Answers – Win Casio G-Shock Watch


Amazon G-Shock Watch Quiz , Amazon Casio G-Shock Watch Quiz Answers , Amazon Casio G-Shock Watch Quiz , Amazon Daily Quiz Time , Amazon Today’s Quiz Answers – Hi Guys, Hope You Guys Are Enjoying Our Amazon Quiz & Amazon Quiz Answers. Today 12th July, Amazon Has Announced Another Quiz.

Amazon Daily Announce Quiz Time On Their App Portal. Daily You Can Win Free Amazon Pay Balance , Free Smartphones Etc. Yesterday They Announced The Amazon Galaxy S10 Plus Quiz & Today Another Quiz To Win Casio G-Shock Watch.


Amazon G-Shock Watch Quiz Details:

Quiz Time – 8 AM to 12 PM on 29th October 2020

Today’s Prize – Free G-Shock Watch

Number Of Winners – Total 1 Winners

Winners Announcement Date – 31st March 2019


Amazon G-Shock Watch Quiz How To Play :

  1. First of All Just Open The Amazon India Page In Your Phone.
  2. Sign in Into Your Amazon Account.
  3. On Homepage , You Will See “Amazon 14th August Quiz” Banner.
  4. Just Click On It , Then Click On “Start The Quiz
  5. Follow Below Posted Correct Answers, If You Feel Trouble Completing The Quiz.

Amazon G-Shock Watch Quiz Correct Answers :

1) Late Bhanu Athaiya was the first Indian to win an Academy Award in which category for her work in the 1982 film Gandhi?

Ans : Costume Design

2) Iga Swiatek, winner of the Women’s Singles at the French Open 2020, hails from which country?

Ans : Poland

3) Name India’s indigenous anti-radiation missile that was successfully flight tested off the east coast of the country in October 2020.

Ans : Rudram

4) This map is featured in which famous TV show that is hosted by HBO?

Ans : Game of Thrones

5) This is the national sport of which of these Asian countries?

Ans : Bhutan


Amazon G-Shock Watch Quiz Answers – Older Quiz

This is Older Question & Answers Of G-Shock men’s Watch

1) NASA recently celebrated the 50th anniversary of their mission which first landed man on the moon. Which mission was this?

ans- Apollo 11
.

2) Which country will host the 2023 ICC World Cup?

ans- India
.

3) The inventor of the password for computer accounts was an American scientist, who passed away recently. What was his name?

ans- Fernando Corbato
.

4) India’s Chandrayaan-2 lunar mission successfully commenced on 22nd July. What is the name of the robot rover that will be released by the moon lander as part of this mission?

ans- Pragyan
.

5) Who was the captain of the winning team at the 2019 ICC World Cup?

ans- Eoin Morgan


Amazon G-Shock Watch Quiz Answers – Older Quiz

This is Older Question & Answers Of G-Shock men’s Watch

1) Which country will host the 2020 summer Olympics?

ans- Japan

2) Hong Kong is the capital city of China. True, or False?

ans- False

3) Which country is Prague in?

ans- Czech Republic

4) First-time MPs, actresses Nusrat Jahan, and Mimi Chakraborty took oath as Lok Sabha members on June 25. Which party do they belong to?

ans- TMC

5) Leonardo Dicaprio finally won an Oscar for Best Actor in 2016, after being nominated for several years. Which film did he win it for?

ans- The Revenant


Amazon G-Shock Watch Quiz Answers – Older Quiz

This is Older Question & Answers Of G-Shock men’s Watch

Q1.What does AR in AR Rahman’s name stand for?

Answer – Allah Rakha

Q2.The East India Company came to India in 1600s, but established control only in _____ after the Battle of Plassey when it took over the province of Bengal.

Answer – 1757

Q3.Shanghai is currently the most populated city in the world. But which was the first city to reach a population of 1 million?

Answer – Rome

Q4.A litre of hot water weighs more than a litre of cold water.

Answer – False

Q5.A regular email has the recipients section, as well as CC and BCC. What does BCC stand for?

Answer – Blind carbon copy

Success ! You Have Just Successfully Completed The Amazon 28th March Quiz & You Will Be Eligible to Win Casio G-Shock Watch


More Details Of Amazon G-Shock Quiz:

This Contest will commence on 29th October 2018 from 08:00:01 a.m. (IST) to 28th March 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.

The declared winner(s) will be eligible for winning a Prize (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

Post a comment

0 Comments

KShare - Shayari Quotes Wishes SMS KShare™ - Shayari Quote Wishes SMS
Team of KJMENIYA
x